Založ si blog

Wide awakening III- Covid 19 nebol nikdy izolovaný

Údajne. A sú na to hneď 2 dôkazy, okrem nepriameho na health.gov.sk, ktorý som rozoberal v blogu https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2021/01/05/chaos-v-nitre/ . Pamätáte si , ako začiatkom roka bolo v správach spomenuté, že po roku(!!!) ide do Wuchanu delegácia lekárov zistiť pôvod výrusu?( parafrázujem )
Írske ministerstvo zdravorníctva to písomne potvrdilo, že nemajú nič:
https://akw.sk/covid-19/dalsi-dokaz-ze-testy-a-vakciny-proti-kovidu-pravdepodobne-nefunguju/
Dr. Wu Zunyou z čínského Centra pro kontrolu chorôb to priznáva NBC na kameru:
https://youtu.be/0AMmb2W6VSE
Čo teda testujeme( aj v zadnici)? Na základe čoho tvrdíme, že rúška pomáhajú, lockdown je nevyhnutný, vakcína je SLOBODA.
SLOBODA JE OTROCTVO! (Orwell)
NEVEDOMOSŤ JE SILA! (Orwell)
A na základe čoho vyvinuli vakcínu? Pýtam sa ako nevedomec( neveriaci…), nepatriaci ku Corona sekte vyznávačov blackoutov.

Čas plynie ako plynie.

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.