Založ si blog

Chaos v Nitre

Neverte ničomu v tomto článku. Doprajte si ten luxus, že si informácie preverte z dostupných zdrojov( aj priložených linkov), pouvažujte nad informáciami a vytvorte si vlastné závery.

Som rodený nitrančan, ako vravíme my nitrančania.

Už ma totálne vytáča to diletantstvo, čo sa tu predvádza. A nitrania okrem toho, koho si zvolili za premiéra si môžu teraz trhať vlasy aj za to, že v Nitre nebol zvolený iný primátor. Lebo celá kampaň sa viedla v duchu „hocikto len nie Smer“. A za človeka hovoria jeho činy a pri voľbe si treba pozrieť aj minulosť čo, kto dokázal. Pretože súčasný primátor z môjho pohľadu výrazne napomáha mediálnej hystérii v Nitre, čo sa rozpútala.
Dodnes sa mi daril „tanec medzi kvapkami“, teda život v absurdných obmedzeniach. Už je jasné, čo chcú teraz urobiť- choď sa testovať, alebo nebudeš pracovať. Toto je posledný pokus pred definitívnym vzatím „slobôd“. Nepôjdem sa testovať a modlím sa. Aby zajtra vyhral Trump a nech toto šialenstvo už skončí. Lebo vážne začínam veriť konšpirácii, že korona bol plán na zvrhnutie Trumpa pomocou poštových hlasov. A popri tom sa mnohí priživia ( great reset a la Schwabe, farmalobby a pod.). Vrátane miestnej chunty. Neviem, možno sa niečo v Nitre chystá. Je tu miestne národné podhubie, počul som o akejsi Nitrianskej deklarácii. Egregory Veľkej Moravy. Možno sa boja, že pohyb začne v Nitre…
Je to absurdné. Všetko je absurdné. 10.000 vojakov a približne dvojnásobok policajtov nedokáže skontrolovať 5.500.000 ľudí. Ako prebieha kontrola? Obce vyhlasujú v rozhlase, že občania majú zostať doma, lebo polícia kontroluje. Dnes som bol v meste. Samozrejme v rámci výnimiek. V meste som nevidel jediného policajta. Veď je to absurdné-čo by ma zastavili:“Kam idete?“. Do prírody. Do banky, poisťovne, do servisu atď. Nedá sa to skontrolovať. Tak zastrašujú.
Včera v správach po hystérii okolo mŕtvol v Nitre bol strih okamžite na vakcínu so slovami:“Ešte šťastie, že tu máme liek“(parafrázujem). Videl som video údajne z nemecka, kde policajti ampliónom upozorňujú ľudí , aby sa neočkovali. V Čechách unikol „ informovaný súhlas“, ktorý potvrdil slová aj mnohých odborníkov zo Slovenska o „klinickej štúdii“. ( pozor, sú to konšpirácie na AERONET a Tadesco)
Doba sa zrýchľuje a teraz už neverím, že vyvrcholenie nebude šťastné. Lebo ak vyhrá zlo, čakajú nás naozaj zlé dni.(dirty day)
PS1( ako priemer) Bol som pred vianocami na krvnom Elisa teste. Prekonal som nejakú virózu( dnes sa na všetko hovorí Covid) a chcel som si byť istý pred návštevou „bubliny“, že svojim „nezodpovedným správaním neohrozím tých najbližších“. Elisa test je krvný test na určenie protilátok, ktorý je „pomerne“ presný ak vychádzame z predpokladu, že hľadáme ako antigén nukleokapsidový proteín N z koronavíru netopierov, citujem z prvého odkazu v .pdf dokumente na health.gov.sk v odkaze dolu:
“ Na serologickú diagnostiku infekcie COVID 19 pomocou testu ELISA IgM/IgG sa ako antigén používa nukleokapsidový proteín N z koronavírusu netopierov SARSr-CoV Rp3, pretože tento proteín zdieľa 92% aminokyselinovú identitu s N proteínom SARS-CoV-2 a nevykazuje skríženú reaktivitu s inými ľudskými koronavírusmi okrem SARSr-CoV (Wang et al, 2018). Gén RdRp kóduje na RNA-závislú RNA polymerázu, ktorá zabezpečuje v spojení s neštrukturálnymi proteínmi udržanie stability vírusového genómu. Ukázalo sa, že oblasť génu RdRp u SARS-CoV-2 je veľmi podobná oblasti génu RdRp u koronavírusu netopierov RaTG13 a na 96% podobná celkovej genómovej sekvencii RaTG13.“ Komentár: ako to vedeli v štúdii v roku 2018? (Wang et al, 2018)

A pokračujeme ďalej, myslel som si , že medicína je exaktná veda ako matematika, ale toto mi približuje konšpiráciu o tom, že vírus nebol izolovaný, ale iba vybrali niečo(genetický materiál) z pľúc jedného chorého pacienta( rovnaky zdroj)
„Sekvenčná analýza genómu COVID-19 , izolovaného od pacienta s klastrom s atypickou pneumóniou po návšteve Wu-chanu, vykazovala 89% identitu s netopierým SARS-CoVZXC21 a 82% s ľudským SARS-CoV (Chan a kol., 2020). Skutočnosť, že nový koronavírus vykazoval 96,3% podobnosť sekvencii s netopierym koronavírusom BatCoV RaTG13 SARS-CoV-2 potvrdzuje hypotézu, že s SARS-CoV-2 sa dostal do ľudskej populácie z netopierov /Paraskevis , 2020/.“
Môj laický „konšpiračný záver“: Niečo vybrali z pľúc 1 chorého človeka v Wuchane. Porovnali genómy a na základe nepriamych dôkazov a hypotéz potvrdili vznik vírusu. Netvrdím, že človek je opica, ako to tvrdí Naď, ale v medicíne je to asi možné, pretože ľudský genóm sa na 96% zhoduje so šimpanzom, preto môžem vytvoriť a dokonca potvrdiť túto hypotézu. https://www.interez.sk/s-clovekom-vedla-vas-zdielate-9999-dna-prekvapivo-podobni-sme-vsak-aj-inym-tvorom-zo-zvieracej-rise/
Rovnako celá metodika testovania a najmä malý počet skúmaných pacientov štúdiách. Stále hovorím o rovnakom oficiálnom .pdf dokumente v odkaze pod článkom. Tá neurčitosť, na základe , ktorej sú ale URČITÉ DRAKONICKÉ OPATRENIA.
Veď napr. Výsledok najpresnejšjeho testu Elisa z krvi (Zdroj https://lekar.sk/clanok/testovanie-na-covid-19-druhy-testov-ich-vyhody-a-nevyhody-a-kedy-ich-pouzit-kde-sa-otestovat-na-slovensku)
„Pozitívny test:
• Prítomnosť protilátok v krvi znamená pravdepodobne pozitívny výsledok na ochorenie COVID-19 v minulosti.
Prítomnosť protilátok nemusí nevyhnutne znamenať, že bojovali s ochorením COVID-19, ale sa vytvorili kvôli inej infekcii či ochoreniu. Preto je pre potvrdenie ochorenia potrebné zvážiť aj rizikové faktory. Ak sa testovaná osoba s koronavírusom nestretla, je len veľmi malá pravdepodobnosť, že toto ochorenie prekonala.“

Tu je zdroj .pdf dokument na health.gov.sk

https://www.google.com/search?q=nuklokapsidov%C3%BD+prote%C3%ADn+N+z+koronav%C3%ADrusu+netopierov&oq=nuklokapsidov%C3%BD+prote%C3%ADn+N+z+koronav%C3%ADrusu+netopierov&aqs=chrome..69i57.38955j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
PS2(ako priemer) Nakoľko som bol „Elisa pozitívny“ a nechcel som si „zabiť rodičov“, bol som aj na PCR teste. Negatívny. Kto by si myslel, že dostanem v teste tzv amplifikačné číslo, je na omyle. Aj keď to firma patriaca P…. na webe udávala, že sú jediní, čo toto číslo udávaju. Správne uviedli, že číslo nad 35 udáva veľmi malú vírovú nálož. 25 veľmi veľkú. Ale koľko zväčšení robia ktorý deň naozaj neviem ( z mojich výsledkov)

Koniec konšpirácií. Ide sa testovať. A to celý okres. A čert by v tom bol keby to nefungovalo. „Aký je plán? Toto je plán!“(Madagaskar, scéna, kde zvieratá bezhlavo utekajú pred Fosami. Lev Alex ešte netuší, že je silnejší ako Fosy a stačí zarevať.)

Boh žehnaj Trumpovi!

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Toxické mzdové nastavenie slovenského priemyslu.

01.03.2024

Premiér dal úlohy a vláda pracuje https://openiazoch.zoznam.sk/doprava/slovakov-nema-kto-vozit-vlada-reaguje-autobusy-a-nakladiaky-bude-soferovat-viac-indov-nepalcov-ci-filipincov/ Otázka je , prečo? Sú tu 2 roviny problému, obidve tento problém prehlbujú: 1.Odliv mladých Slovákov do zahraničia. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.