Založ si blog

Posadnutosť

„Trockizmus je špeciálny druh psychiky, prastarý jav, ktorý sa kedysi nazýval posadnutosťou a svoje dnešné terminologické spresnenie získal po jednom z najvýznamnejších predstaviteľov tohto javu- Bronštejnovi-Trockom. Charakteristickou črtou trockizmu v komunistickom hnutí 20.storočia bola úplná hluchota k obsahu kritiky vyjadrovanej na jeho adresu. Dopĺňa ju princíp deklarovať jedno a v reálnom živote robiť presný opak“(V.Efimov v knihe Globálne riadenie a človek)
Treba sa zamyslieť nad tým, kto nám vládne a aký je výsledok. Lebo jedine prax je kritérium pravdy. Čo sa dosiahlo lockdownami? Porazili sme hnusobu?
Už zatvoril môj obľúbený mäsiar, obľúbená pizzeria robí 3 dni v týždni, známy živnostník po desiatkach rokov robí kuriéra.
Je mi smutno z toho všetkého. V Nitre bolo cez víkend 95.000 ľudí na testoch, čo je iba 60% . Čoraz menej ľudí sa nechá vydierať. V celoplosnom testovaní bola účasť 65%. Hovori o tom aj nepodarená reportáž, kde sa pýtajú ľudí na dôvody testovania s tým, že ich dvaja po sebe odbili slovami:“Lebo musím!“ Potom reportáž skončila. Iba 45% lekárov má záujem o očkovanie(včerajšie správy na Stv). Asi predbežný. Oni by mali byť vzorom, etalónom, lakmusovým papierikom. Asi tá vakcína nie je pre nich zaujímavá, keď ju musí „propagovať“ športovec namiesto lekárov.( nakoniec vláda sama hovorila o zapojení influencerov do očkovacej kampane) Reči o pandémii si strčte za klobúk s vašim mlžením o tom koľko pripadá na 1 pozitívne testovaného „skrytých prípadov“ a že je to vlastne minimálne 2 násobok a že oni nakazia ďalších ľudí. NAČO TO ROBÍTE? Iba idiot opakuje rovnaké chyby a očakáva rôzny výsledok( A.Einstein)
Je to POSADNUTOSŤ testovaním. https://www.infovojna.sk/article/matovicova-vlada-je-posadnuta-celoplosnymi-testami-vysledok-novembrovej-spartakiady-v-sprtani-sa-v-nosoch-plus-2700-mrtvych-a-desiatky-tisic-chorych
2,4% pozitivity v najhoršom okrese… Nie každý pozitívny je infekčný( to sme počuli x-krát v masmédiách).
Každú zimu chýba v škole v období chrípok 1/4 detí. Ďalšie idú do školy so soplíkom a niektoré dokonca s teplotou. Toto je realita. To nie je 2,4%, to je 25%. Prax je jediným kritériom pravdy.

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.