Založ si blog

Mikasove odpustky a podivné čísla na korona. gov

Áno, pripomína mi to „cirkevné odpustky“.
Dnes som si bol vybaviť u doktora odpustok od „plošného testovania“. Myslím si, že stačí pozitívny Elisa test z krvi(43 EUR). Myslel som si správne. Mám odpustok na 3 mesiace.
Takže zoznam papierov potrebných na cestu po okrese( rovnaké zhrnutie ako pri večerných správach)
1.Odpustok od Mikasa, alternatívne „negatívny“( možno aj falošne) modrý papier s 3 koronami, každá so 6 prísavkami( tak boli videné v elektrónkovom mikroskope, skrátene 666, neskrátene „znamenie šelmy“)
2.Odpustok od zamestnávateľa od práce z domu( kto by čakal, že raz sa nám už nebude chcieť pracovať doma)
Cesta mimo okresu:
Platí 1 a 2.
3.Alternatívne potvrdenie registrácie farmy
4.Vraj stačí povedať, že idem na lyžovačku na Ukrajinu( to ešte nezakázali), alebo z Ukrajiny
Vyššie uvedené neplatí pre všetkých, ktorých označí p.Mikas za „1 z 8900 výnimiek“. A nezabudnite na dary do zvončeka. ( toto bol pokus o vtip…)
Asi sa pomodlím 6 otčenášov a 6 zdravasov a ešte 6 otčenášov. Pre istotu, aby ma neposadol diabol.
PS1-rýchla matematika
Čísla z https://korona.gov.sk/ k 12.1.2021
1. Počet Ag testov 2.243.640 . Vysvetlenie- to je od začiatku testovania vrátane údajných 3.600.000 vykonaných testov počas celoplošného testovania, niekoľko stotisíc počas akcie Orava, Trenčín,Nitra,Košice, domovy soc.služieb a veľké fabriky +mobilné testovacie stanice. Spolu odhadom minimálne vyše 4 mil. Ag Testov. Takže kto nám nehovorí pravdu, korona.gov, alebo „GOV“?
2. 211.479 pozitívnych ľudí testovaných PCR. Čiže počet testov=počet ľudí? Nikto viackrát?
3. Zúfalo potrebujeme nové testy, pretože z 13 mil. nákupu Ag testov pred plošným testovaním nám ostalo „iba“ 10,8 miliónov. Teda keď odrátam „minuté“ podľa corona.gov. Nech im 800 tis. „padlo do blata“, tak 10 mil. https://transparency.blog.sme.sk/c/548465/kupovali-statne-rezervy-rychlotesty-na-kicuru.html
4. 31785 zaočkovaných za cca 11 dní, ak rátam od nového roka. To znamená, že 4 mil. obyvateľov zaočkujeme za….3,8 roka v prípade, že sa bude očkovať týmto tempom. Keďže chceme po pár týždňoch aplikovať druhú dávku, povedzme 7,6 roka…
5. Za tento web je vraj zodpovedná jediná členka vlády, ktorá má legálne získaný titul… z bábkoherectva(dopoludnie na Infovojne 8.1.2021)
Nič mi tu nesedí…

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.