Založ si blog

Kedy skončí doba Covidová a na čo sú dobré špeciálne jednotky

Neverte ničomu, čo píšem a preverujte si fakty! Nie som posol správ, toto je blog s názvom fikcia. Ale bez vetra sa ani lístok nepohne…
Pred vianocami som dostal úlohu z centrály. Opäť sa mení lokálny preklad konfigurátora. Boli tam nejaké upresnenia a neaktuálne odkazy( no deal Brexit). Čo ma však zaujalo, že z poznámok k dodacej lehote sa vyhadzovala formulka „lebo Covid 19“, ktorú sme mali v papieroch od jari 2020. Takže pandémia sa ukončí procesom ukončenia jesenných volieb v US(môj záver). Akokoľvek to dopadne. Transnacionálne korporácie majú naozaj dobré informácie. Môj klient, tiež pracujúci pre US firmu mi koncom roku 2019 povedal, že centrála im budgetovala v roku 2020 krízu a pokles predaja. Od marca…pol roka predtým. Na mesiac presne!
Kto by neveril, pozrite si tento obrázok. Vľavo je fotka vraj patriota prezlečeného za antifa z Kapitolu 6.1.2021. Videli ste ho vo všetkých správach. Vpravo postava zo Simpsonovcov. Spýtal som sa dcéry , či videla ten diel a povedala, že áno a boli tam aj rúška…diel bol natočený určite pred 6.1.2021 a zrejme aj pred pandémiou.
https://ctrlv.sk/1uEH
Vysvetlite mi tú podobnosť a náhodu. Nie tak, ako moja žena: “Asi pozerali Simpsonovcov“. Skôr verím tomu, že Simpsonovci sú programovací seriál budúcnosti( ako to už mnohokrát dokázali) a určité body(operácie) sú plánované desiatky rokov dopredu. A určité skupiny sú „zasvätené“.
Áno, Trump predtým ako ho doživotne zmazali z Twitru prehlásil:“Tu vôbec nejde o voľby!“. Bol na úlohu vybratý desiatky rokov dopredu( vraj ako 9 ročný to predpovedal v reality show a tiež to predpovedali Simpsonovci).
Vraj s patriotmi, resp. Antifou vtrhli do Capitolu špeciálne jednotky. A zabavili zaujímavé dôkazy… Neverím, kým neuvidím. Ale svojim spôsobom to do seba zapadá a s impeachmentom a zmazaním účtov. Uvidíme.

Každopádne, covidová doba čoskoro skončí. Firmy to nebudú mať v papieroch. Chvíľu sa ešte bude o tom hovoriť v médiách. A pre niektorých sa svet navždy zmení. Ako, to zistíte, keď si prečítate doslov v knihe „Potkan, kráľ“.

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.