Založ si blog

Kedy skončí doba Covidová a na čo sú dobré špeciálne jednotky

Neverte ničomu, čo píšem a preverujte si fakty! Nie som posol správ, toto je blog s názvom fikcia. Ale bez vetra sa ani lístok nepohne…
Pred vianocami som dostal úlohu z centrály. Opäť sa mení lokálny preklad konfigurátora. Boli tam nejaké upresnenia a neaktuálne odkazy( no deal Brexit). Čo ma však zaujalo, že z poznámok k dodacej lehote sa vyhadzovala formulka „lebo Covid 19“, ktorú sme mali v papieroch od jari 2020. Takže pandémia sa ukončí procesom ukončenia jesenných volieb v US(môj záver). Akokoľvek to dopadne. Transnacionálne korporácie majú naozaj dobré informácie. Môj klient, tiež pracujúci pre US firmu mi koncom roku 2019 povedal, že centrála im budgetovala v roku 2020 krízu a pokles predaja. Od marca…pol roka predtým. Na mesiac presne!
Kto by neveril, pozrite si tento obrázok. Vľavo je fotka vraj patriota prezlečeného za antifa z Kapitolu 6.1.2021. Videli ste ho vo všetkých správach. Vpravo postava zo Simpsonovcov. Spýtal som sa dcéry , či videla ten diel a povedala, že áno a boli tam aj rúška…diel bol natočený určite pred 6.1.2021 a zrejme aj pred pandémiou.
https://ctrlv.sk/1uEH
Vysvetlite mi tú podobnosť a náhodu. Nie tak, ako moja žena: “Asi pozerali Simpsonovcov“. Skôr verím tomu, že Simpsonovci sú programovací seriál budúcnosti( ako to už mnohokrát dokázali) a určité body(operácie) sú plánované desiatky rokov dopredu. A určité skupiny sú „zasvätené“.
Áno, Trump predtým ako ho doživotne zmazali z Twitru prehlásil:“Tu vôbec nejde o voľby!“. Bol na úlohu vybratý desiatky rokov dopredu( vraj ako 9 ročný to predpovedal v reality show a tiež to predpovedali Simpsonovci).
Vraj s patriotmi, resp. Antifou vtrhli do Capitolu špeciálne jednotky. A zabavili zaujímavé dôkazy… Neverím, kým neuvidím. Ale svojim spôsobom to do seba zapadá a s impeachmentom a zmazaním účtov. Uvidíme.

Každopádne, covidová doba čoskoro skončí. Firmy to nebudú mať v papieroch. Chvíľu sa ešte bude o tom hovoriť v médiách. A pre niektorých sa svet navždy zmení. Ako, to zistíte, keď si prečítate doslov v knihe „Potkan, kráľ“.

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.