Založ si blog

Budú chcieť umlčať Fica, aby nevyjednal lepšie podmienky DCA zmluvy?

Zaujala ma tlačová konferencia. Teda v tom, že Fico sa znova odkryl. Taký „socializmus s ľudskou tvárou.“ Čiže nie je problém zmluva ako taká, ale , že je zle vyjednaná. Nie je problém EÚ, ale len niektoré veci a je to vlastne dobrý projekt, rovnako ako NATO a treba v tom smerovaní jednoznačne pokračovať.
Ľavica po nástupe vždy zlepší postavenie „väzňov“. Dá im lepšiu stravu a ošatenie a je na nich celkovo vľúdnejšia. Ale väzenie neodstráni, veď práca dozorcu je taká lákavá a poskytuje toľko výhod…
Nemáme žiadnu štátnu stratégiu, našou stratégiou je byť „dobrým a verným sluhom“( alebo otrokom). A „boj“ ľavice a pravice je absurdný, keď všetky nitky ťahá rovnaká „skupinka“.

Jesus
Jesus help me
I’m alone in this world
And a fucked up world it is too
Tell me
Tell me the story
The one about eternity
And the way it’s all gonna be
Wake up
Wake up dead man
Wake up
Wake up dead man

Jesus
I’m waiting here boss
I know you’re looking out for us
But maybe your hands aren’t free
Your Father
He made the world in seven
He’s in charge of heaven
Will you put a word in for me

Wake up
Wake up dead man
Wake up
Wake up dead man

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Toxické mzdové nastavenie slovenského priemyslu.

01.03.2024

Premiér dal úlohy a vláda pracuje https://openiazoch.zoznam.sk/doprava/slovakov-nema-kto-vozit-vlada-reaguje-autobusy-a-nakladiaky-bude-soferovat-viac-indov-nepalcov-ci-filipincov/ Otázka je , prečo? Sú tu 2 roviny problému, obidve tento problém prehlbujú: 1.Odliv mladých Slovákov do zahraničia. [...]

O čom nehovoria protestujúci poľnohospodári.

22.02.2024

Nerieši sa podstata, lebo to každému vyhovuje. Štátu, záujmovým skupinám aj poľnohospodárom. Podstata je vlastníctvo pôdy a veci s tým spojené. Vysvetlím. Pôda je základný výrobný prostriedok poľnohospodára. A väčšina obrábanej pôdy nie je vo vlastníctve poľnohospodárov. Prečo? Lebo Mária Terézia a jej „pôdna reforma“. Tá tu zaviedla tento bordel, ktorý [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.