Založ si blog

Komu zvoní hrana?

Prečo podporujem protesty

1.Vôbec ich nepropagujú médiá. Ak áno prekrúcajú ich zmysel.
2.Nie je vidno jednotné transparenty po anglicky. Pre páničkov v zahraničí financujúcich rôzne mimovládky.
3.Živelnosť, chaos, nejednotní lídri nevystupujúci na verejnosti- to všetko potvrdzuje absenciu mediálnych agentúr zo zahraničia
4.Som masratý ako väčšina občanov(áno, je nás väčšina)
5.Podľa mňa je naštvaná už aj slovenská polícia, preto obhajujú slobodu pokojného zhromažďovania pred novinármi používajúcimi dvojaké kilometre a vyzývajúcimi na násilné zákroky.
6.Je šanca že sa situácia zmení zdola. Na protestoch cez víkend padlo veľa zaujímavých „hoaxov“. Takéto „hoaxy“ som postrehol aj pri protestoch Kataláncov v Španielsku, ktoré vysvetľujú hlboké chápanie svetových procesov. Tieto „hoaxy“ sú však v médiách tabu. Ako povedal Voltaire:“Keď chceš vedieť kto Ti vlådne, zistíš to podľa toho, koho nemôžeš kritizovať.( to je iba k tým nápisom v Barcelone na chodníku. Prídavné meno „ farsa“ som si musel vyhľadať v slovníku, podstatnému menu som rozumel).
7.Konečne sa skončili parlamentné politické strany prižovovať na protestoch a kaziť ich. Konieckoncov som to povedal v sobotu pred parlamentom aj priamo pri aute s „newlandovskými“ mastnými chlebíčkami s cibuľou „zelenej opozícii“. Resp. ich najväčším búchačom. Je to pre mňa riadená opozícia, ktorá slúži na rozbíjanie konštruktívnych síl. Dokázali to prezidentské voľby a rôzne náhody s číslami.

Vysvetľuje to, že každý slobodný protest musí byť nálepkovaný, ostrakizovaný a prekrútený zmysel. Ak to nejde, musia nastať provokácie infiltrovaných agentov, alebo násilné potlačenie. Kto má záujem, môže si vyhľadať informácie o štrajkokazoch, kedy a ako tento pojem vznikol, kto a prečo týchto štrajkokazov historicky vytváral.

Ale som optimista, pretože toto, čo prebieha vyplýva z uvedomenia, precitnutia a nie z manipulácie mainstreamom. Manipilovať môže aj druhá strana, ale keď poznám obe strany mince, vyberiem si. Napríklad hranu.

KOMU ZVONÍ HRANA?(Hemingway- To whom the bell tolls?)

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.