Založ si blog

Kedy skončí koronavírus?

Neviem, či je dnes považované za šírenie poplašnej správy aj „popieranie koronapaniky“. Na vysvetlenie- bol som prvý, kto si kúpil plynové masky, zásoby, zabezpečil si sadbu na celý rok, úle atď.
Ale na základe posledných udalostí tejto panike celkom neverím. Vysvetlím prečo. Posledné týždne som nadobudol podozrenie, že tento cirkus niekomu vyhovuje a na pozadí sa dejú zaujímavé veci. Koronapanika má všetky znaky premyslenej kampane:
1. Rozmazané videá plné mŕtvol z Číny v čase , keď najjednoduchší mobil má rozlíšenie kamery spred 20 rokov.
2. Autentické príbehy „priamych svedkov chorých na koronu“. Niektorí možno naozaj ochoreli, objavili sa však aj medializované prípady chorých s protichodnými symptómami( prudká nádcha a vlhký kašeľ spôsobujúci zápal pľúc ako pri chrípke)
3. Masívne zapojenie médií podobne ako pri vojnách v Iraku, Líbii, Severnej Kórei atď. Fotky prázdnych regálov. Hovorí sa o páde akcií Dow Jones, Dax a pod? Ani slovo. V týchto týždňoch horia jasným plameňom deriváty na svetových trhoch a nikto o tom nehovorí. Čo to urobí s 2.pilierom?
4. Zapojenie vlád nie je na 100% koordinované. Pripomeňme si reakcie na Merkelovej 60 miliónov. Najskôr to nie je pravda a potom obrat- my budeme mať maximálne 40%. Vláda najskôr bez rúšok, neskôr v netesných rúškach, ktoré podľa nich samých sú určené pre chorých.(zdravých ochránia respirátory). Nerobte paniku a nákupy!
5. Do kampane sú zapojené známe osobnosti, športovci, herci, dokonca členovia kráľovských rodín, ktorí nikdy neboli v metre , alebo v letiskovej hale. Toma Hanksa prepúšťajú po cca 3 dňoch od správy o pozitívnom teste. Zázračné uzdravenie, pripomína mi to detailné zábery rytierov v historických filmoch obutých v teniskách. Nakazený je prvý pes( preboha, aj ja mám psa, môže sa taktiež nakaziť?)
6. Úplne nejasné informácie o nakazených, akoby nebol známy ich vek,bydlisko, anamnéza a spôsob nakazenia.
Čo sa deje na pozadí? Mnoho a zdanlivo nesúvisiace. Z talianska , francúzska, nemecka sa objavujú správy o možnom znárodňovaní firiem. Čiže nie je bezplatná pomoc. Trh sa očistí a vyrastie „nová tráva“. Praskajú nadhodnotené indexy a prepákované deriváty. Dax klesol o 40% za mesiac, Dow Jones o 30%. Horia nekryté cenné papiere( v podstate väčšina trhu).O tom ani slovo. To je iba začiatok očisty. Koniec vojenského napínania svalov, cvičení, klimahistérie( zrazu nevadí, že vzorky sa posielajú do Berlína(letecky, autom, jednotlivo?). Ozaj a prečo stále lietajú lietadlá? Je to naozaj iba kvôli nestrateniu koridorov, alebo majú aj iný náklad a pasažieri boli iba dymová clona? Otázka zrušenia hotovosti je zrejme iba otázka času. Očkovanie už asi nebude možné odmietnuť. Fed po neúspešných intervenciách od 09/2019 a poslednotýždňovom fiasku na repo markete zrušil povinné minimálne rezervy bánk( reflektuje tým nebodaj na niečo?), úroky sú na nule , jeho bilancia bude vyše dvojnásobná. Nezmyselnosť modelu globalizmu a nemohúcosť liberálnej „lepšej“ časti sveta bojovať s chorobou ako Čína, alebo Rusko. Mnoho iného. Keď sa rozplynie dym, zistíme.
Takže kedy všetko pominie? Keď sa splnia úlohy v pozadí. A nebude to trvať 14 dní. Treba si všímať aj zvláštny pokoj odborníkov(Krčméry,Peková,Adámková)
„Mám respekt před všemi infekčními onemocněními a mrzí mě, že některá jsou vynášená oproti jiným, řada z nich má vážnější dopady než koronavirus,“ říká Václava Adámková, primářka antibiotického centra Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. (Foto: Screenshot/video, Info.cz)
https://youtu.be/P2KW1kud9fg

Jednoducho, svet sa za posledné storočie pokazil a nie je možné ho opraviť bez rizika, strát a vojen normálnou cestou. Je to ako keď rodičia pošlú dieťa do izby „hrať sa“, lebo potrebujú niečo dôležité prebrať. Preto sme v karanténe. Nepopieram nebezpečie choroby a všetko dodržiavam. Ctím si prácu vlády. Ale ako povedal v pondelok Pjakin( 1.časť relácie), na svete sú choroby, ktoré nemajú 5% úmrtnosť, ale 100% úmrtnosť, tisíce mŕtvych za týždeň a nikto im nevenuje pozornosť.
https://youtu.be/XlVUv1itPUU
Treba si nájsť aj Fullforda. Iba kôli pestrosti informácií. Nič nepopieram, ale ako povedala MuDr.Adámková,,negatívne myslenie a správy ovplyvňujú negatívne aj imunitu“.

Želám všetkým zdravie, triezvy rozum a dôsledné dodržiavanie karantény. Je to v záujme nás všetkých. Svet bude lepší. Verte mi.

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Toxické mzdové nastavenie slovenského priemyslu.

01.03.2024

Premiér dal úlohy a vláda pracuje https://openiazoch.zoznam.sk/doprava/slovakov-nema-kto-vozit-vlada-reaguje-autobusy-a-nakladiaky-bude-soferovat-viac-indov-nepalcov-ci-filipincov/ Otázka je , prečo? Sú tu 2 roviny problému, obidve tento problém prehlbujú: 1.Odliv mladých Slovákov do zahraničia. [...]

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.