Založ si blog

Ťažko zranení ochrankári po pokuse o atentát(fikcia)

Pred voľbami v roku 1998 som stopoval z Ružomberka do Bystrice. Zastavil mi tmavomodrý Golf. Muž mal na prednom sedadle položenú pištoľ. Kľudne ju dal do priehradky pred prevodovú páku a vyzval ma sadnúť si. Ja som si neviem prečo sadol(zažil som už naozaj všeličo aj ako ma pohraničník so samopalom na srbských hraniciach ráno budil a legitimoval pri Subotici).
Auto rezalo zákruty a z ochrankára sa vykľul pracovník SIS. Počas jazdy telefonoval. „Premiér(Mečiar) príde do Bystrice zajtra.“ Ako vyplynulo on bol tajný, mali sa infiltrovať po krčmách a v meste a monitorovať nálady. Mečiarovi neustále hrozili likvidáciou. Pýtal sa ma po ceste, aké sú nálady medzi študentami, koho budeme voliť atď. Vysadil ma pri parku pri Univerzite a zaželal: “Dobre si rozmyslite, koho budete voliť!“
Prečo to píšem? Neviem ako dnes pracuje SIS. Takéto „inkognito“ akcie slúžili zrejme aj na to aby odfiltrovali radikálov a rôzne skupinky. Gašpar povedal, že školy boli test. Test reakcie. Súhlasím.
Otázka je , ako súvisia školy a atentát. Udiali sa bezprostredne po sebe. Majú spoločného menovateľa? Bol atentát tiež len testom reakcie silových zložiek? Tak ako bomby? Veď náš štát je prakticky odzbrojený( to netvrdím ja). Keď ochranka nedokáže ochrániť premiéra…Čo nastane ďalej? STRACH. To je emócia, ktorú chcú vyvolať.
.
Čo je konečný cieľ? Cui bono? Komu prekážame? Mám pocit, že sa hrá vabank. A čas sa kráti. Verím, že tá naša „ťapákovčina a nedvižnosť“ nám aj tentoraz pomôže. Lebo to bol podľa mňa kľúč k prežitiu.
.
Želám premiérovi skoré uzdravenie a strelcovi spravodlivý trest. Násilie nič nevyrieši.

Prečo som proti ďaľšej montovni- baterkárni v Šuranoch

13.09.2024

Každý štát má globalizovanom svete svoje poslanie/úlohu. Niektoré štáty sú logistické centrá, iné sú bankové centrá. Niektoré slúźia na rekreáciu a niektoré na vývoj a výrobu špičkových strojárskych výrobkov. A niektoré štáty žiaľ dostali do vienka aj nelichotivý osud- úložisko nebezpečného odpadu, nárazníková zóna, alebo MONTOVŇA S OTROCKÝMI [...]

„Daň z finančných transakcií tu už dávno máme“

09.09.2024

Vo forme poplatku banke za platbu kartou.. Banka ma núti platiť kartou. Odmeňuje ma za to. Zaplatí to nakoniec obchodník/údajne až 2% z ceny/, ktorý to premietne do ceny. Skúste si kúpiť v Rakúsku zlato kartou. Nepochodíte. Prećo? Pretože banka by zobrala obchodníkovi podstatnú časť marže. . Ďalšia daň z finančných transakcií ide na oltár tzv “svetovej rezervnej [...]

Prebujnený štát nemá peniaze(tak ich vyberie z daní)

05.09.2024

Do vedenia štátu sa dostali tlčhubovia. Taký tlčhuba sa pozná podľa toho ako tlčie hubou na youtube pred voľbami a čo robí reálne po voľbách. Títo tlčhubovia rozprávali ako máme prebujnenú štátnu správu a ako je treba prepustiť 25% zamestnancov. Hoci podľa počtu obyvateľov to môže byť kľudne aj 50%./nakoľko aj Čechy sú tiež prebujnelé/ [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.