Založ si blog

Neverím Tarabovi a robím dobre. ..

Niekedy žasnem aké nekoncepčné návrhy „strieľajú od pása“ poslanci( viď Kotlárove amnestie, Teraz Tarabove amnestie). Holt, kde nie je koncepcia, tam sú poradcovia. A nedá sa vylúčiť, že aj „spiaci agenti“. Cudzích záujmov.
V prvom rade je mi skrytý cieľ tejto bohumilej činnosti. Cieľ môže byť naoko „riešenie výšky spodných vôd“. Ale cieľ môže byť aj kriminalizácia a zdanenie bežného obyvateľstva. Ak si niekto kúpil nehnuteľnosť so studňou postavenou za socializmu, kde je to napísané? Veď domy sa stavali svojpomocne. A obec má častokrát problém nájsť dokumentáciu k stavbe z 21.storočia, nie 50 rokov starú( ktorá bola zrejme skladovaná ešte na MNV na okrese) Ďalší cieľ môže byť „zachovanie“ prírodného bohatstva. Ale tu už do toho vstupujú konšpirácie. Komu tak strašne zrazu na tom záleží? Dokonca viac ako na likvidácii Vrakunskej a iných skládok a budovaní kanalizácií.
Prezradím Vám moju domnienku. Ide o zdanenie. Priznajte studňu( bez pokuty) a my vám ju zdaníme. Koniec koncov, Tarabov názor na zdanenie bežných ľudí je verejne známy. https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/10/11/taraba-a-lichner-vcera-vykostovali-slovakov-a-nastvali-ma/
A ešte k zachovaniu „výšky spodných vôd“. Treba sa pozrieť na automobilky( nebudem menovať) postavené na peknej rovine v blízkosti riek. Čo sa ušetrí na stavbe, to treba vraziť do odvodnenia. Rieka totiž tečie aj pod povrchom. A po odstránení( a nenávratnom odvezení ktoviekam) ornice sa obnaží štrkové podložie a obnaží sa podzemné koryto. Vplyvom odstránenia nepriepustných a slabo priepustných vrstiev a vytvorenia „priehlbín“ sa zmenia hydrogeologické pomery. Čiže pod halami je zrazu vysoká spodná voda, ktorú treba odčerpať studňami. A to nie sú studne na malé „čerpadielko“. Desiatky vysokokapacitných čerpadiel kontinuálne odčerpávajú vodu do rieky. Údajne, nevidel som to , ale počul na vlastné uši. A voda v studniach vo vedľajších obciach je nižšia aj o meter… Investori nad zlato.
Neverím Tarabovi nič a robím dobre.
Tu som písal o odvodnení lesov, je to verejne známe a nikto nič nerieši. Okrem Vaľa a pár osamelých bojovníkov.
https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2022/08/02/387/

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.