Založ si blog

Slavík21- otvoril Janeček overtonovo okno novému volebnému systému?

Toto som našiel v maile. Nemusíte s tým súhlasiť, ale stojí to za zamyslenie.
„Genialny prihovor fenomenalneho matematika a miliardara Janecka pri odovzdavani Slavik 21

Otvorene overonove okno na eliminaciu možných volebnych podvodov

Kto trochu vidite do krypromien a matematiky, je dobre si pozriet tuto cast M.Maloneyho o hashgraphe. Vyriesenie Byzantine generals problem- matematickej ulohy o plnom konsenze. Vsetko je vysvetlene velmi jednoduchym jazykom.
https://youtu.be/SF362xxcfdk

Mozno ide prave o ten hasgraph, ale princip je rovnaky. Janecek robi obchody na burze cez system matematickej pravdepodobnosti. System hashgraph je dizajnovany ako pravdepodobnostny „plny“ konsenzus oproti plnemu konsenzu pri archaickych a pomalych bitcoinovych transakciach.

Kazdopadne to smeruje k vysuseniu baziny s celosvetovym dominion ovplyvnovanim volieb. Blockchain umozni spatnu dosledovatelnost kazdeho jedneho hlasu, to sa hovorilo uz pri US volbach na jar.

Janecek je niekto, kto to vie vyriesit a hlavne ho ludia pocuvaju, povedal to v priamom prenose, tlieskam…“Koniec citatu.

Zaujalo ma viackrát použité číslo 21 v Janečkovom príhovore. Vysvetlenie dáva sám Janeček.
https://youtu.be/HC7hBoNwgq8
„Skúsme nepodliehať strachu. Skúsme byť odvážni. Áno, sme tu dočasne. Áno, môžeme zomrieť. Ale, nesmieme sa báť. Pokiaľ sa budeme báť, naše životy budú horšie.“(K.Janeček, odovzdávanie Slavík21, v 21.roku 21.storočia dnes)

Prečo Fico odmietol harmonizáciu daní PO v EÚ?

19.04.2024

Možno preto, že všetci v EÚ maju vyššie dane. Najmá dane z dividend právnických osôb. Otázka je , prečo do psej matere sa tomu tak bráni? Veď máme najhoší vývoj financií v EÚ(údajne). A on sa bráni hodenej rukavici? Koho chce zdaňovať, keď nie firmy? Zamestnancov, jednoosobové s.r.o., živnostníkov? Lebo tak to vyzerá. DAŇ Z DIVIDEND NULA PERCENT PRE FIRMY , KDE [...]

Ako nás premnožený medveď oberá o pitnú vodu

04.04.2024

Máme premnožené medvede. Kde sú medvede, tam nie sú mravce. Mravce sú totiž ich obľúbenou potravou. Rozhrabávajú mraveniská a vyžierajú kukly aj dospelé mravce. Mravce sa živia škodlivým hmyzom. Aj kôrovcom a ich larvami. A tie sa živia stromami, ktoré nám zadržiavajú vodu. Keď napadnú stromy, les sa vyťaží a vznikne holina. A holina nezadržiava vodu. Medvede treba [...]

Neuveriteľný finiš Korčoka, získal až 83% hlasov

27.03.2024

Všetko začalo normálne. Ako predpovedali stávkové kancelárie. Ale potom sa všetko zmenilo. Nechal som to tak, veď podobný pocit neuveriteľných „nepravdepodobných náhod“ sa dnes vyskytuje bežne https://bojujemzasvetlezajtrajsky.blog.pravda.sk/2023/01/31/aka-je-pravdepodobnost-rovnakeho-vysledku-prezidentskych-volieb-v-3-krajinach/ Zmenilo sa to však po prečítaní niekoľkých [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.