Slavík21- otvoril Janeček overtonovo okno novému volebnému systému?

20. novembra 2021, Maro, Nezaradené

Toto som našiel v maile. Nemusíte s tým súhlasiť, ale stojí to za zamyslenie.
„Genialny prihovor fenomenalneho matematika a miliardara Janecka pri odovzdavani Slavik 21

Otvorene overonove okno na eliminaciu možných volebnych podvodov

Kto trochu vidite do krypromien a matematiky, je dobre si pozriet tuto cast M.Maloneyho o hashgraphe. Vyriesenie Byzantine generals problem- matematickej ulohy o plnom konsenze. Vsetko je vysvetlene velmi jednoduchym jazykom.
https://youtu.be/SF362xxcfdk

Mozno ide prave o ten hasgraph, ale princip je rovnaky. Janecek robi obchody na burze cez system matematickej pravdepodobnosti. System hashgraph je dizajnovany ako pravdepodobnostny „plny“ konsenzus oproti plnemu konsenzu pri archaickych a pomalych bitcoinovych transakciach.

Kazdopadne to smeruje k vysuseniu baziny s celosvetovym dominion ovplyvnovanim volieb. Blockchain umozni spatnu dosledovatelnost kazdeho jedneho hlasu, to sa hovorilo uz pri US volbach na jar.

Janecek je niekto, kto to vie vyriesit a hlavne ho ludia pocuvaju, povedal to v priamom prenose, tlieskam…“Koniec citatu.

Zaujalo ma viackrát použité číslo 21 v Janečkovom príhovore. Vysvetlenie dáva sám Janeček.
https://youtu.be/HC7hBoNwgq8
„Skúsme nepodliehať strachu. Skúsme byť odvážni. Áno, sme tu dočasne. Áno, môžeme zomrieť. Ale, nesmieme sa báť. Pokiaľ sa budeme báť, naše životy budú horšie.“(K.Janeček, odovzdávanie Slavík21, v 21.roku 21.storočia dnes)