OSN varuje Matoviča pred porušovaním ľudských práv.

19. novembra 2020, Maro, Fikcia

Takto nejak by vyzeral titulok, pokiaľ by Fake news pracovali pre nás. Ono je na tom totiž niečo pravdy, aj keď titulok je zavádzajúci. Výzva je totiž všeobecná, hoci pravdivá. Takto sa totiž robia titulky „pre druhú stranu“. Viac v seriáli „Spiaci agenti“, ktorý nájdete aj na infovojne( vysiela aj Rtvs)
Tu je zdroj výzvy OSN:
https://www.nau.ch/news/europa/uno-warnt-angesichts-von-corona-massnahmen-vor-menschenrechtskatastrophe-65699148?fbclid=IwAR1AWXsMLQQf5RAqSiZnR7M9SRhJuoXHrhScD-uXFaxH4vXdsGzWp0lrF9M

• V článku OSN varuje pred nedodržavaním, resp. „katastrofou“ ľudských práv v dósledku koronaopatrení. Komisárka OSN pre ľudské práva Michelle Bachelet žiada dodržiavanie zásad právneho štátu.
• Opatrenia by mali byť primerané a časovo obmedzené
• Nemali by sa presadzovať silou
• Núdzový stav by sa nemal používať ako zbraň na umlčanie opozície, kontrolu obyvateľstva, alebo ako prostriedok na udržanie sa pri moci

Takže, schválne, koľko bude trvať uverejnenie tejto správy na Fake news? Kým to neuverejní alternatíva, bude zborové mlčanie. Možno aj potom.
A čo na to Matovič?
Ozaj postrehli ste na Fake news nejakú informáciu o veľmi podrobnému trestnému oznámeniu Slovenskej Lekárskej Únie Špecialistov k Plošnému testovaniu?